Studierichtingen

auto_09Technische opleidingen: voor handige harry’s!

 

Ben je een “handige Harry” en wil je graag je handen vuil maken? Heb je een passie voor techniek en steek je graag de handen uit de mouwen om een vak te leren?  Dan doe je er goed aan om een studierichting te kiezen die rechtstreeks leidt naar een technisch beroep. Bovendien ben je zeker van een werkzekere toekomst. Heel wat werkgevers zijn op zoek naar echte vaklui. Wie een goeie stiel leert, kan altijd rekenen op een aantrekkelijk loon. Is een kantoorjob van 9 tot 5 niets voor jou? Neem dan zeker een kijkje in TNA’s uitgebreid aanbod aan technische opleidingen.  Je vindt beslist een richting die je aanspreekt in ons beroepssecundair onderwijs.

Je kan starten in de 2de graad in de studierichting  Basismechanica optie : Auto, Schilderen & decoratie of in Goud en juwelen.

juweliers_03Zo kan je kiezen uit onze praktijkgerichte studies in de 3de graad  Automechanica, Carrosserie, , Lassen of Elektrische installaties. Of je kan de creatieve toer opgaan in de richting Schilderwerk & Decoratie, Goud & Juwelen of Uurwerkmaken.

Zie je jezelf later al aan de motor van een auto sleutelen? Of heb je een hart voor het vroegere ambachtelijke werk en wil je weten hoe je juwelen en horloges maakt? Contacteer ons dan voor meer informatie. Je toekomst begint alvast hier.